William & Nithiya

Bryllupet til William og Nithiya er det perfekte eksemplet på hvorfor bryllupsfilm er så viktig. For noen vannvittig gode og minnerike taler som er nå foreviget og kan huske på resten av deres liv. Flotte taler som reflekteres parets flotte egenskaper! Vi kjenner ikke Dem personlig men etter å ha vært en del av deres bryllup innser vi at verden trenger flere mennesker som William og Nithiya. To godhjertede mennesker som gjør sine liv om andre, hjelpsomme og ydmyke, sjenerøse og omtenksomme, imøtekommende og vennlige - disse er bare noen få ord som beskriver brudeparet godt.

De fortjener det beste og vi er så glad for at de har funnet hverandre. Vi ønsker dem all lykke denne verden kan gi. Måtte de leve godt i alle sine dager. Vi ser opp til disse to og håper at flere vil bli inspirert med deres unike kjærlighetshistorie.

#Bergen #Oseana #Tamil